« Ga terug.

Privacyverklaring Hill Gaming Enterprise

Hier vind je de privacyverklaring van Hill Gaming Enterprise en alle verbonden diensten van dit bedrijf. In de privacyverklaring wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan en die worden verzameld door Hill Gaming Enterprise.

Inleiding


In de privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden.
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring regelmatig te raadplegen.

Hill Gaming Enterprise


Hill Gaming Enterprise richt zich op het ontwikkelen van game softwareapplicatie systemen voor de browser.
Er zijn situaties waarin jouw gegevens door ons worden verzameld. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt.
Hill Gaming Enterprise is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel midden Nederland als eenmanszaak, welke wordt gedreven door Dhr. M.R. van den Heuvel

Doel gegevens


Het versturen van nieuwsbrieven: Hill Gaming Enterprise stuurt via email nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling.
Daarnaast kun je tekstueel gevraagd worden om je aan te melden voor diensten van Hill Gaming Enterprise.
Contact opnemen: Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij een account registreert bij de door ons aangeboden diensten via de website. Bij onze diensten vragen wij echter alleen de benodigde gegevens aan onze klanten om een voorstel of een dienst te kunnen aanbieden zoals een email adres en een IP-adres.

Google Analytics


Op alle websites waar Hill Gaming Enterprise diensten levert, verzamelen wij gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn niet verbonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan de informatie zoals de duur van je bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics

Ontvangers


De gegevens die Hill Gaming Enterprise Ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.
.
Mailchimp:

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor één van onze diensten wordt jouw email adres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Mocht je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangen van ons laat dit dan even weten aan ons via privacy@hillgamingenterprise.com.

Versio:

De email van Hill Gaming Enterprise en alle aangeboden diensten wordt gehost door Versio B.V. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Versio B.V..

TransIP:

Alle diensten van Hill Gaming Enterprise en backups worden gehost bij TransIP. Gegevens die jij achterlaat op de website zijn op de server van TransIP opgeslagen..

Betaaldiensten:


Onze payment collector is Rabobank Omnikassa. Deze betalingsprovider zorgt voor al het betalingsverkeer. Hill Gaming Enterprise heeft geen inzicht in privégegevens van onze klanten zoals rekeningnummers ect. Deze worden via een beveiligde verbinding verwerkt door de Rabobank.

Opslag Periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Hill Gaming Enterprise, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens moeten bewaren. Mocht je contact met ons opnemen dan worden alle gegevens in de mail tot 2 jaar bewaard op de mailserver van onze hostingprovider.

Omnilog/inbox berichten diensten

Bij onze diensten maken wij gebruik van een omnilog die alle handelingen registreert wat onze gebruikers doen. Bij onze diensten is het mogelijk om via een in-box bericht een andere klant/gebruiker een bericht te sturen. Het bericht is afbeschermd voor andere gebruikers die ook gebruik maken van onze diensten. De gekozen spelbeheerders met voldoende rechten kunnen de in-box berichten teruglezen in de database, dit doen wij om te controleren of alle regels maar ook de veiligheid voor minderjarige gebruikers te waarborgen die onze diensten gebruiken. De in-box bericht is dus geen privébericht maar zal altijd in te zien zijn door de spelbeheerders..

Spelbeheerders

Sommige spelbeheerders op onze diensten hebben rechten om privégegevens in te zien van onze klanten. Hieronder kun je een overzicht vinden van de spelbeheerders op onze diensten die toegang hebben tot jouw privégegevens..

Dienst/Product Beheerder Functie

www.mafiosquad.nl Muerto Game Admin / Eigenaar Hill Gaming Enterprise.
www.mafiosquad.nl Pekeltje Game Admin / Serverbeheerder.
www.mafiosquad.nl Stampertje Game Moderator
www.mafiosquad.nl Dino Game Moderator
Bovenstaande beheerders hebben de rechten om de gegevens in te zien van onze klanten/gebruikers. Meer informatie over de beveiliging van jouw gegevens kun je vinden onder het kopje beveiliging van deze privacyverklaring.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Hill Gaming Enterprise of door eerdergenoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met een tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Hill Gaming Enterprise. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces van onze beheerders.
Alle bovenstaande beheerders die toegang hebben tot jouw privégegevens hebben een wachtwoord en een tweestapsverificatie op hun beheerders account als extra beveiliging.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website waar we onze diensten aanbieden beveiligd door een SSL-certificaat.
Een SSL-certificaat is een klein gegevensbestand die een cryptografische sleutel aan de gegevens van een bedrijf koppelt. Wanneer deze op een webserver geïnstalleerd wordt, worden het hangslot, de S achter http en eventueel de bedrijfsnaam in de adresbalk geactiveerd en zorgt het gegevensbestand voor een beveiligde verbinding tussen een browser en een webserver. In de adresbalk ziet u alle drie de kenmerken terug: het hangslot, onze bedrijfsnaam en Https. Dit betekent dat de verbinding tussen onze website en jouw browser 100% veilig is.
Met het Https-protocol wordt de verbinding beveiligd tussen de computer van onze klanten en de server waarop onze website/software staat. Hackers en andere kwaadwillende individuen kunnen niet zomaar bij de datastroom die plaats vindt tussen de website waar wij onze diensten aanbieden en onze klanten waardoor privacygevoelige informatie niet zomaar op straat komt te liggen.

Inzage

Alle klanten kunnen hun eigen privégegevens terugvinden op hun account.
Op de website www.mafiosquad.nl zijn de privégegevens terug te vinden op de pagina status en account. (Email adres en IP-adres.)

Rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dan kun je dit via de helpdesk of via email laten aanpassen. privacy@hillgamingenterprise.com

Gegevens wissen

Wil je niet langer dat jouw privégegevens bij Hill Gaming Enterprise vastgelegd zijn? Dan heb je het recht om deze te laten wissen. Let op: De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je email adres is bijvoorbeeld nodig om je wachtwoord naar op te sturen etc. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd kan Hill Gaming Enterprise de betreffende diensten niet aanbieden. Hill Gaming Enterprise zal je hiervan op de hoogte stellen als dit het geval is. Mocht de gebruiker toch bepalen om deze gegevens te wissen dan is er geen recht op restitutie van de aangekochte diensten.

Plichten

Hill Gaming Enterprise verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Je kunt hierbij denken aan het aanbieden van diensten of producten van Hill Gaming Enterprise. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Hill Gaming Enterprise behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Hill Gaming Enterprise dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten eigendom of veiligheid van Hill Gaming Enterprise te waarborgen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Mocht je na het lezen van de privacyverklaring toch nog vragen hebben omtrent het gebruik van jouw privégegevens door Hill Gaming Enterprise, neem dan gerust contact met ons op.

privacy@hillgamingenterprise.com | 3608 TH Maarssenbroek | KVK Nr. 57069875

Laatst gewijzigd op 27-01-2021: Nieuwe beheerder toegevoegd met rechten tot privegegevens inzien van onze gebruikers